0723811041 contact@ronsalprotect.ro

minimizam costuri & protejam oamenii priceputi                                      30 zile retur pentru orice produs

Ce spun clientii despre noi   

   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea de date cu caracter personal, ronsalprotect.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate.

    Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe  ronsalprotect.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor  oferite, pentru reclama, marketing ,publicitate si  statistica.

     Astfel,  ronsalprotect.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

      ronsalprotect.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul  ronsalprotect.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

      Datele  cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.