0723811041 contact@ronsalprotect.ro

minimizam costuri & protejam oamenii priceputi                                      30 zile retur pentru orice produs

Ce spun clientii despre noi   

Indiferent dacă tăiați, pictați sau tapițați nu vă lăsați sănătatea amenințată din cauza pericolelor de respirație. Protejați-vă sănătatea și respirați mai ușor cu produsele de protectie respiratorie de la RonsalProtect.ro.

Măștile de protecție sunt aparate respiratorii ușoare și accesibile, care sunt ideale pentru o varietate de lucrări cu particule uscate în aer. Indiferent dacă șlefuim lemn sau ipsos, tăiem o bucată de cherestea sau forăm în beton, măștile noastre de praf vă vor împiedica să inhalați particulele dăunătoare din aer. Unele măști de praf chiar vin cu supape încorporate, astfel încât ochelarii să nu se îngroașe când respirați. Puteți să vă alegeți măstile respiratorii în funcție de numărul de filtre, permițându-vă să găsiți mai repede soluțiile cele mai rentabile.

Dacă doriți să evitați inhalarea vaporilor dde la diferite soluții de curățare, aceste măști vă pot ajuta să faceți lucrările de curățare mai sănătoase și mai plăcute. Dacă aveți nevoie imediat de o masca de protectie respiratorie, căutați diferitele variante de măști care vă pot ajuta să obțineți rapid ceea ce aveți nevoie.

Esti cel mai valoros bun al tau, asa ca nu iti asuma riscuri pentru sanatatea ta. Protejează-ți plămânii și inspira sănătos, cu produse de la Ronsal Protect.