0723811041 contact@ronsalprotect.ro

minimizam costuri & protejam oamenii priceputi                                      30 zile retur pentru orice produs

Ce spun clientii despre noi   

     Plata se face numerar sau prin card la reprezentantul Fan Courier si reprezinta valoarea produselor comandate + taxa curier (15.0 pret cu TVA daca valoarea este mai mica de 399.0).

     In cazul comenzilor mai mari de 399.0 inainte sa efectuati  plata , va oferim posibilitatea sa verificati produsele comandate in prezenta reprezentantului FAN COURIER , iar taxa de curierat va fi achitata de catre RONSAL PROTECT. Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul sau produsele comandate nu se afla in perfecta stare puteti refuza coletul, iar taxele de transport revin in obligatia  noastra.

     Puteti opta si pentru plata cu O.P. in avans ,situatie in care ve-ti primi pe mail factura proforma iar in urma achitarii acesteia si a transmiterii dovezii de plata catre contact@ronsalprotect.ro procesam comanda Dvs si o livram in termenul stabilit, urmand ca factura fiscala sa o primiti in coletul cu produsele comandate.

     Deasemenea se poate face plata direct de pe site prin platforma integrata MobilPay ,completand rubrica  pentru Credit Card / Debit Card.