0723811041 contact@ronsalprotect.ro

minimizam costuri & protejam oamenii priceputi                                      30 zile retur pentru orice produs

Ce spun clientii despre noi   

     Firma RONSAL PROTECT cu sediul in Targoviste , Str. Aleea Trandafirilor, Nr. 23 ,Jud. Dambovita este specializata atat in confectionarea unor  echipamente de protectie a muncii la punctul de lucru din sat. Cuparu, Com. Dragodana, Jud. Dambovita (confectionam imbracaminte de protectie : costume de salopeta din doc sau tercot, incluzand pantalon cu pieptar sau in talie si bluza de salopeta, halate dama sau barbat, veste)  cat si in importul si distributia unei game diversificate de echipamente de protectie .Ne desfasuram activitatea pe intreg teritoriul tarii prin intermediul unui parteneriat semnat cu doua firme de expeditii : Dragon Star si Fan Courier.Produsele comercializate de noi le gasiti atat  in cadrul magazinului on line grupate pe categorii sau la reduceri in OFERTE cat si in catalogul RONSAL disponibil pe site.

     Oferim solutia optima pentru afacerea dumneavoastra si venim cu propunerea de a minimiza cat se poate  din costurile pe care le aveti cu angajatii din firma, si de aceea va oferim posibilitatea sa personalizati echipamentele de protectie (combinezon,bluza de salopeta,pantalon cu pieptar, tricou cu maneca scurta,bluza cu maneca lunga,halat,vesta sau geaca) fara alte costuri suplimentare si mai mult, in functie de valoarea comenzii va oferim si ceva in plus (detalii gasiti in pagina de Start la categoria Acasa).

       Sub deviza " minimizam costuri & protejam oamenii priceputi " ne dorim o colaborare in care sa oferim, pe langa produsele disponibile , integritate&siguranta .