0723811041 contact@ronsalprotect.ro

minimizam costuri & protejam oamenii priceputi                                      30 zile retur pentru orice produs

Ce spun clientii despre noi   

Siguranța muncitorilor este întotdeauna cea mai mare prioritate la locul de muncă, iar protecția capului este un element esențial în asigurarea protecției acestora împotriva căderilor de resturi, a obiectelor agățate și a pericolelor electrice. O cască de protecție trebuie să fie purtată în toate situațiile în care există pericole pentru protecția capului.

Ca regulă generală, căștile de protecție trebuie sa fie:

  •     Rezistente la penetrare și devieze loviturile la cap
  •     Să aibă un sistem de suspensie care poate absorbi forța de impact
  •     Să fie ca un izolator împotriva șocurilor electrice (când este necesar)
  •     Să fie rezistent la apă și arderea lentă
  •     Să fie ca un scut pentru scalp, fața, gât și umeri.


Standarde

Standardele reprezintă coloana vertebrală a siguranței. Hotărâte prin lege, acestea sunt regulile și liniile directoare care ajută la reglementarea utilizării practicilor sigure și a echipamentului adecvat de protecție într-un efort de a oferi un mediu de lucru fără pericole sau pericole cunoscute.

Standardele trebuie reevaluate periodic pentru a ține cont de îmbunătățirile tehnologice, metodele de testare, materialele, necesitățile lucrătorilor și tendințele actuale în utilizarea și aplicarea produselor.

La Ronsal Protect, am selectat cu atenție căștile de protecție în funcție de rezistență și eficiență, astfel încât să găsiți cu usuriță produsul potrivit în funcție de buget dar și de nivelul de protecție.